måndag 22 februari 2010

Sorry, men levde INTE upp till förväntningarna.......


Såg fram emot en trevlig och god brunch på Rd SAS Strand hotel igår vilket det iofs också var, Men, det blir bara en svag 3:a ( av 5 ).


För det första brunch, ( blandning av frukost & lunch ) då tycker jag att en sittning kl 14.30 är i det senaste laget.
Det serverades köttbullar, makaronilåda, lite olika sorters sillar, plättar, ribs, och porserade ägg. Flera av rätterna var slut när vi skulle förse oss, men det dukades fram mer allt eftersom vi sa till ( men hallå ska man behöva göra det )?

Innan vi smakade av efterrättsbuffen som var riktigt bra, så fanns det en liten ostbuffe att ta del utav, den bestod då av kanter / rester av det som bjudits på tidigare.

Men det som gör att Strands buffé ändå får en 3:a är att det var en riktigt bra dessertbuffe, som bestod av, creme brulé, chokladpuddings, tiiramisu,äppelpaj vaniljsås, och säkert något mer kladdigt gott som jag missade.

Och till allt detta drack vi massor av vitt vin, som vi såklart fick köpa till.
Under tiden vi avslutade med våra desserter och det vita vinet så började personalen plocka bort alla bord och stolar runt omkring oss, så att vi till slut satt ibland ruiner av staplade tomma bord och stolar.

Vi tar in notan och förbereder oss för att avrunda, upptäcker att vi inte fått den rabatt vi hade bokat in oss till utan fått betala dubbelt upp. Jag säger till och för en ny korrekt nota, men ursäkten uteblev.
Sen flyttar vi över oss för ett sista glas vitt i hotellets lobbybar och avrundar denna sköna söndagseftermiddag trots allt.
Allt gott !!!


Inga kommentarer: